Köpvillkor

Följande villkor gäller när du handlar på JMRS.se
Jenny Rehnström är en enskild firma, registrerad för FA-skatt.
Organisationsnummer: 950323-1640
Adress: Nygatan 4B, 45561 Dingle

Allmänna villkor
För att handla måste du vara minst 18 år gammal. I och med en lagd order har du godkänt de allmänna villkoren. Jag reserverar mig för eventuella slutförsäljningar och lagersaldofel och kan makulera en order om det visar sig att den är slutsåld eller av andra orsaker inte går att leverera. Kund meddelas i så fall, och hela beloppet återbetalas. Kund ansvarar för att personuppgifterna som lämnas i samband med ett köp är korrekta och fullständiga.  
Alla priser i webbshoppen anges i SEK och visas inklusive moms. Fraktavgifter anges separat i kassan.

Beställning
När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din mailadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris och leveransadress.
Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart via mail kontakta hej@jmrs.se.

Frakt och leverans
Ordern skickas inom 5 vardagar efter att den mottagits. Sedan tar det ytterligare 1-3 dagar innan din order levereras. Skulle det bli några förseningar kontaktas kunden. Om ordern levereras till utlämningsställe måste den hämtas ut inom tiden som står på avin. Om orden skickas tillbaka faktureras du för returfrakten samt behöver betala en ny fraktavgift för att få ordern återskickad. Ordern kan heller inte hämtas ut om namnet du angivit i din beställning inte överrensstämmer med giltig ID-handling.
Ordrar skickas bara inom Sverige och jag förbehåller mig rätten att makulera en order med leveransadress i annat land.

Fel & reklamation
Eventuella fel och defekter ska alltid reklameras till hej@jmrs.se, ange där ordernummer, vilken vara det gäller samt en beskrivning av felet. Om jag inte kan åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalas du för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Jag står för returfrakt vid godkänd reklamation.
Jag förbehåller mig rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig.Skicka aldrig tillbaka något utan att vi först haft mailkontakt.
De flesta artiklar på JMRS.se är handgjorda och har därför sina egenheter. Eventuella reklamationer där defekten tydligt syns på produktbilderna godkännes ej utan behandlas då som en retur.

Ångerrätt och returer
Enligt distansavtalslagen har du 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten börjar gälla från den dagen du mottagit varan. Ångrar du ditt köp redan innan du mottagit varan ska detta meddelas snarast möjligt för att eventuellt hinna ändra ordern innan den skickas. Om du ångrar ditt köp ska du kontakta mig via mail till hej@jmrs.se. Mailet ska innehålla ordernummer samt vilken/vilka varor du vill returnera. Ångerrätten förutsätter att varan är i sitt ursprungliga skick. Vid specialtillverkade produkter där du på förhand godkänt en skiss gäller inte ångerrätten. Varan ska skickas tillbaka så snart som möjligt och senast inom 14 dagar efter att du meddelat att du ångrat dig. Returfrakt + frakt betalas av dig och återbetalas inte. Varan ska packas ordentligt och i originalförpackning om det fanns någon sådan – du ansvarar för att varan återkommer i dess ursprungliga skick. Varan ska skickas spårbart och sändningsnumret ska meddelas via mail till hej@jmrs.se snarast efter att du lämnat in paketet.  Returer får ej skickas mot postförskott. Det utfärdas en återbetalning senast 14 dagar efter att produkterna mottagits. På återbetalningsbeloppet förbehåller jag mig rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt. 

Personuppgifter & säkerhet
Genom att handla på JMRS.se accepterar du nedanstående dataskyddspolicy och behandlingen av dina personuppgifter.
När du handlar på JMRS.se hanteras dina personuppgifter enligt GDPR. Endast de personuppgifter som krävs för att kunna fullfölja åtagandet gentemot dig som kund kommer att samlas in. Detta innefattar namn, adress, telefonnummer och mailadress. Dina personuppgifter kommer endast att används av Jenny Rehnström samt vald betalleverantör och fraktbolag. Du som kund har rätt att när som helst begära ut information eller ändring av de personuppgifter jag har om dig, samt tas bort ur mitt kundregister, detta gör du genom att maila till hej@jmrs.se.
Dina uppgifter lagras så länge det finns en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Hemsidan är SSL-säkrad för säker anslutning och drivs via en svensk plattform.

Force majeure
Skador eller ekonomiska förluster som uppstått på grund av strejk, eldsvåda, krig, naturkatastrofer eller andra omständigheter som ligger utanför parts kontroll och som part skäligen inte kunnat förväntas räkna med och/eller vars följder part ej skäligen kunnat undvika eller övervinna ersätts inte.

Friskrivning & ändringar
Jag reserverar mig för eventuella fel i så väl produktbeskrivningar, bilder, prissättningar, tekniska problem osv. Jag har rätt att när som helst ändra all information på webbplatsen. Observera att t.ex. färger kan skilja sig mellan olika skärmar och verkligheten.